Toamna aceasta vine cu o noua provocare din partea afterschoolului Kidolino. In colaborare cu artist/profesor de germana Oana Ionel, am initiat un nou proiect educational “DEUTSCH DURCH KUNST FUR KINDER UND ELTERN” (Germana pentru copii si parinti prin metode artistice)
care isi propune sa fie inceputul unei platforme de curs pentru copii si parinti avand ca obiectiv invatarea limbii germane printr-o metoda care sa vizeze si artele plastice. Prezenta parintilor (in aceasta noua formula de curs) va asigura solidificarea cunostintelor de limba germana ale celor mici prin faptul ca se va putea continua climatul de invatare si acasa iar folosirea jocului, artei si experimentarii ca metode principale de lucru va simplifica vizibil primii pasi in invatarea limbii germane.

Dragi parinti, nu ezitati sa va implicati in activitati educationale alaturi de copilul dumneavoastra! Amintiti-va ca sunteti primul model al copilului dumneavoastra, bucuria,implicarea si entuziasmul dumneavoastra pentru limba germana vor fi transmise si celor mici!

Data: sambata, 4 octombrie, orele 10.30

Durata atelierului: 1 h 30 min.

Numar maxim de participanti : 6 copii insotiti de parinti/ grupa

Taxa de participare: 40 ron

Completeaza Formularul de mai jos pentru inscriere. LOCURI LIMITATE!

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Varsta copil (obligatoriu)