00-kindergarten

Am observat cu totii faptul ca, fata de a noastra, copilaria copilului din ziua de azi e complet diferita. Sau ii este ascunsa. Ori furata.
Sunt scoase din circuitul lui bucuriile simple, joaca-cea-fara-de-timp, interactiunea cu natura, descoperirea senzoriala a lumii. Si sunt inlocuite cu o invatare fortata prin granitele ecranului, cu testarile excesive, cu impuneri exterioare privind pasiunile sale si viitorul…
Insa noi, copiii de odinioara, suntem acum parinti. Si ne pasa. Si vrem sa recladim Cuibul. Cuibul copilariei intacte pentru puiul nostru.

Asa ca am creat, din caldura si iubirea inimii de parinte un concept poznas… ca pentru pruncii nostri. Asa incat sa-i placa si copilului de odinioara din noi.
Astfel am inventat Gradinita Kidolino.
Pe taramul ei copilul nu va pierde nimic din siragul de margele sclipitoare al copilariei, dar nici experientele de invatare si descifrare a universului sau. Va socializa si va comunica. Va deprinde jucandu-se cate putin din stiinta, din comorile naturii, din cultura si arta. Va dobandi respect fata de natura, valorile sociale si tot ce e frumos. Va invata sa comunice cu usurinta in alte limbi.

Gradinita ofera cursuri in limba germana intensiv, cursuri de arta, muzica si miscare. Profesorul de arta corala si pian, doctor in muzica, le detecteaza din timp talentul si-i indruma de mici catre scenele unde se vor face remarcati.
Dascalii respecta curricula de baza cu aplicabilitate pe teme ecologice, vizand indepenfenta si performanta pe termen lung, printr-o pedagogie blanda, centrata pe copil. Metoda de predare e ludicul! Sprijinita pe capatarea de incredere in sine.

Ingrijirea celor mici se face cu atentie si profesionalism. Personalul e prompt si fidel, binestiut fiind atasamentul copilasului fata de acelasi dascal pe tot parcursul scolarizarii. Ii asteptam si pe copii care inca n-au renuntat la scutece, cu siguranta ca in colectivul noilor prieteni vor dori ei insisi sa “devina mari si autonomi”.

Programul de masa utilizeaza produse gatite in fiecare zi, demers in care uneori sunt implicati poznasii mici, curiosi si ambitiosi.

In afara cursurilor se efectueaza activitati recreative, festive, se fac vizite, se merge in parc, la circ si la teatru, se participa la concursuri, festivaluri de arta pentru copii, expozitii, lansari de carte si alte manifestari culturale in care cei mici se pot implica.

Am spus de la inceput ca am creat toate acestea, ca le-am facut posibile in spatiul nostru si cu echipa noastra pentru a oferi un mediu ideal. Ca pentru copilasii nostri.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri vă rugăm sa ne contactati la telefon 0722-731.981 sau prin formularul de CONTACT.