KIDOLINO SUMMER DAY

KIDOLINO SUMMER DAYGradinita si afterschool KIDOLINO te invitã duminicã, 13 iulie 2014, in parcul Herãstrãu pe PAJISTEA PESCARUS la evenimentul KIDO SUMMER DAY.

Desfasurarea programului de duminica, 13 iulie 2014 :

11.30-14.00-Atelier de Reciclare creativa pentru copii si mamici cu utilizare de hartie
Atelier sustinut de Reciclare Creativa in colaborare cu Kidolino

14.00-English Summer Time -atelier de limba engleza sustinut de Helen Doron Bucuresti 4 in colaborare cu Kidolino

16.00-18.00-Fashion pentru copii-Atelier de creatie vestimentara din materiale reciclabile
Atelier sustinut de artist plastic Madalina Tomulesei in colaborare cu KIDOLINO

19.00-20.30-Tricoul micului ecologist -Atelier de pictura pe tricouri
Atelier sustinut de Artist-media Bogdana Pascal in colaborare cu Kidolino

ATELIER DE RECICLARE CREATIVA

Avem grija de mediul inconjurator in chip creativ prin reutilizarea hartiei. Echipa ReciclareCreativa.ro te asteapta in Herastrau, la Roaba de Cultura,duminica, de la 11.30. Cei mici dar si voi, parintii, sunteti asteptati la un atelier creativ sustinut de Kidolino. Mesteri Reciclatori vor impartasi din tehnici de indoire, rasucitre si pliere a hartiei pentru a  crea bratari si alte personaje haioase. Totul gratis, doar pe baza de inscriere: nume, prenume, adresa de email si varsta prichindelului.

ENGLISH SUMMER TIME

English karaoke, Kangi Club” – karaoke cu cantece pentru copii in limba engleza.

“English Demo Lesson” prezentare interactiva, impreuna cu copiii, a unei lectii in limba engleza, de catre profesori special pregatiti pentru predarea limbii engleze prin metode nonformale.

Pe parcursul celor 2 ore, intre aceste activitati, copiii vor putea urmari episoade din cursurile noastre  “Fun with Flupe”, “More Fun with Flupe” si vor asculta cantecele din cursurile in limba engleza!

FASHION PENTRU COPII – ATELIER DE CREATIE VESTIMENTARA

Kidolino  te invita  la  Atelierul de Fashion, pentru copii, din materiale reciclabile. Vom crea tinute artistice  ce vor purta amprenta personala a fiecarui minicreator de moda si vom invita Imaginatia sa se simta ca la ea acasa. Hainutele si accesoriile realizate vor fi: vestute, fustite, palarii, bratari si alte lucruri propuse de catre copii. Pasiunea pentru frumos ne va  transforma spre safarsitul atelierului in personaje imbracate in tinute speciale  ce vor defila intr-o parada  a hainelor  iesite din tipar.
Copiii participanti la curs trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 5 si 13 ani.

TRICOUL MICULUI ECOLOGIST

Sesiune de pictat tricouri personalizate cu simboluri ecologice. Copiii isi vor aduce tricouri uni din bumbac preferabil culoarea alba sau verde deschis (la nevoie pot fi si alte culori pastelate, galben pai, bleu, lila). Materialele pentru pictura vor fi puse la dispozitie de Kidolino.

Important: vom folosi pălmuțele!

NU UITATI SA LUATI UN TRICOU DE ACASA PENTRU PICTAT!

Premiul pentru cel mai creativ si colorat tricou, realizat in cadrul Atelierului de pictura pe tricouri, va fi o tableta grafica Wacom, oferita de MGT Educational.

kidolino-tableta Wacom

KIDOLINO – gradinita particulara cu identitate ECO si afterschool Bucuresti, sector 1, Cartier Francez

gradinite bucuresti sector 1, top gradinite, gradinita particulara, gradinita privata, gradinita Kidolino bucuresti, gradinita eco Kidolino, gradinita limba engleza, gradinita limba germana, ateliere copii, cursuri copii, educarea copiilor, educatia copiilor, activitati pentru copii, evenimente copii