scoala_de_vara^

Se apropie vacanta cea mare!

Kidolino vine in sprijinul parintilor si al copiilor cu un program diversificat care imbina in mod cat mai atractiv activitatile educationale cu activitati de divertisment, joc si miscare, astfel incat copilul sa ramana cu cele mai frumoae amintiri de vacanta.

Programul scolii de  vara este organizat pe module de o saptamana, cu posibilitatea de a compacta 2 sau mai multe saptamani, in functie de nevoile fiecarei familii.

Programul este conceput pentru copii cu varste de la 3 la 12 ani, indiferent daca sunt sau nu elevi ai clubului nostru, si include activitati desfasurate atat in incinta afterschoolului cat si in exterior, sub forma de ateliere in aer liber, excursii, plimbari, picnic in natura, vizite,etc.

Totodata, puteti opta pentru un program de baza (care nu include optionalele) dar si pentru un program mai complex, in functie de optionalele preferate, care vor continua si pe parcursul vacantei (engleza, germana, dans, karate, chitara, pian, atelier de creativitate).

Va asteptam la Scoala de Vara Kidolino! Pentru inscrieri si mai multe detalii, va rugam sa ne contactati: 0722 731 981

Ce facem in prima saptamana la scoala de vara Kidolino?

saptamana creatieiPrin Programul Saptamana Creatiei ne propunem sa aducem in expresia copiilor mai mult zambet oferindu-le acestora posibilitatea de a crea singuri, cu propriile manute, creatii ce vor intruchipa personaje din intreaga lume animala.

Alaturi de satisfactia de a crea ne vom antrena abilitatile practice prin relatia de coordonare dintre ochi si mana. Vom cultiva gustul pentru frumos si pentru detaliu dezvoltandu-ne simtul estetic si creativ.

In aceasta atmosfera de creativitate va circula in acelasi timp joaca impletita cu informatia despre fiecare creatie ( animal, pasare, personaj de fictiune, peste) contribuind in acest fel, intr-un mod distractiv, la cultura vizuala si generala a fiecarui copil.

Se va pune accentul pe familiarizarea copilului in vederea unei educatii ecologice prin responsabilizarea acestuia de a procura materiale reciclabile si transformandu-le in obiecte ce vor avea alte intrebuitari: haioase, utilitare sau decorative.

Ce facem in a doua saptamana la scoala de vara Kidolino?

In aceasta saptamana toate activitatile se vor invarti in jurul animalelor de toate genurile, fie ca sunt salbatice, domestice sau de companie. Copiii vor fi invitati sa isi aduca animalul de casa, sa ne faca cunostinta cu el sa povesteasca intamplari simpatice despre acesta.

Vom confectiona din materiale reciclabile animalul nostru preferat si la atelierul de funky food vom aduce in farfurie animalute haioase create din bucatele de fructe si alte alimente. Pentru buna desfasurare aa acestor activitati, copiii vor fi responsabilizati sa isi aduca fiecare de acasa cate un obiect reciclabil si un fruc preferat.

Alte activitati in ton cu tematica aleasa: dansuri si miscari haioase (dansul ratelor, marsul elefantilor, dansul pinguinului, etc) vizionare de film cu personaje animale (Ursuletul Paddigton) sau documentare cu animale, vizita la zoo, pictura, activitati de pictura si modela in lut/platilina.

Cat costa?

Pretul pentru o saptamana, program 08.00-18.00 este de 300 ron, dar pot participa elevi si numai la aceste ateliere care dureaza o ora, caz in care vor plati 25 ron/atelier.

Va asteptam la Scoala de Vara Kidolino! Pentru inscrieri si mai multe detalii, va rugam sa ne contactati: 0722 731 981