scoala de vara Kidolino

Vara aceasta poti calatori alaturi de Kidolino in jurul lumii! Te asteptam la Scoala de vară Kidolino cu fratii ,surorile si prietenii tai sa petrecem impreuna vacanta de vara descoperind diverse culturi prin joc si arta.

Programul de vacanta are in vedere sa ofere atat un cadru de invatare, cat si activitati recreative de petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai placut, care sa transforme vacanta intr-o experienta minunata de invatare, descoperire dar si aventura, distractie. Puteti opta si pentru pachet saptamanal.

Programul standard incepe de la ora 08.30 cu gimnastica de dimineata si jocuri recreative. Zilnic se vor face activitati in aer liber, fie in curtea afterschool-ului, fie in parcurile din zona, dar si 1-2 ore destinate temelor de vacanta,activitatilor recuperatorii si de consolidare a cunostintelor si deprinderilor insusite la scoala.

O data pe saptamana se vor organiza activitati distractive: vizita la muzee, Gradina Botanica, Zoo, vizionarea unor spectacole de teatru, circ, filme, expozitii, excursii in zonele din apropierea Bucurestiului, ateliere in aer liber, astfel incat vacanta sa devina cat mai interesanta si atractiva.

Propuneri pentru activitatile suplimentare: Muzeul Satului, Muzeul Aviatiei, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Gradina Botanica, Palatul Stirbey, Palatul Mogosoaia, Club de echitatie, Club de escalade, Plimbare cu vaporasul pe lacul Herastrau.

Activitatile suplimentare nu sunt incluse in cost. Acestea se vor organiza de comun acord cu parintii si vor fi anuntate cu cel putin cateva zile inainte.

La cerere,copiii pot continua activitatile optionale germana,engleza,pictura,karate,inot.

Pentru frate/sora/prieten adus se va aplica un discount de 15%.

Pretul pachetului lunar este de 1000 LEI.

Pretul pachetului săptămânal este de 300 LEI.

Va multumim!