afis ziua portilor deschise Kidolino

Sambata, 14 iunie, in intervalul 11.00- 13.00, are loc Ziua Portilor Deschise la gradinita si afterschool Kidolino. Toate portile sunt deschise pentru noi prieteni! Te asteptam sa te distrezi la ateliere de creativitate alaturi de Reciclare creativa si Clubul de creatie, dar si sa vezi ce lucruri minunate poti descoperi zi de zi la after-school Kidolino.

Ti-am pregatit si sesiuni de predare a limbii germane prin arta , engleza, karate, precum si sesiune de pian.

Copiii se vor distra si vor invata lucruri noi iar pãrintii vor vedea “live” desfãsurarea activitatilor la grãdinita Kidolino.

RECICLARE CREATIVA SUB PALARIA KIDOLINO – LA ZIUA PORTILOR DESCHISE

Pregatim cu drag un atelier creativ atat pentru copii cat si pentru parinti. Mesterul reciclator ne va arata cum un carton se poate transforma intr-un personaj poznas si cum o foaie banala de hartie ia forma unui portofel. Prin reciclare creativa cei mici vor afla cat de usor si distractiv este sa fie prieteni ai mediului inconjurator. Pe parcursul atelierului, parintii vor afla despre alternativele creative la activitatile educationale din gradinita Kidolino.

Atelier Kidolino Insula mea magicaAtelier CARACATITA URIASA

Creativitatea se afla cu noi oriunde ne aflam si orice facem. Trebuie doar sa o luam de brat si sa ne lasam purtati spre lumea noastra interioara unde inima conduce spiritul iar spiritul da frau liber imaginatiei creatoare. Copii si parinti, lasati-va purtati pe aripile creativitatii si veti fi condusi la atelierul nostru de creatie ce promovoaza recilarea si face simturile sa vibreze in fata artei! Atelierul de creatie ,, CARACATITA URIASA” ce va avea loc sambata 14 iunie, ora 11:00 la KIDOLINO ii invita pe copii sa descopere placerea de a da lucrurilor reciclabile o alta intrebuintare haioasa si distractiva. Vom folosi materiale precum: role de la hartia igienica, capace, dopuri, sticle de plastic,sfoara, reviste, hartie igienica si alte materiale bune pentru inovat. Impreuna vom construi o caracatita uriasa din materialele neconventionale puse la indemana, dupa care de vom bucura de o sedinta foto alaturi de personajul demn de poveste pe care il vom construi. Kidolino emoticon

calatorie la Berlin - KidolinoFarbige Reise nach Berlin (Calatorie colorata la Berlin)

Trupa de germana va porni intr-o calatorie pe ruta Bucuresti-Berlin.Fiecare copil isi va putea alege un drum diferit colorat (rosu, albastru, galben sau lila) si un mijloc preferat de transport (fie ca e terestru, aerian sau acvatic).Odata ajunsi la Berlin in aceasta calatorie imaginara, vom povesti pe rand despre atractiileorasului.Calatoria noastra va fi acompaniata de cateva cantece voioase dar si de cateva jocuri care ne vor pune imaginatia in miscare.

Va asteptam in calatoria noastra colorata!!!

 

helen doron 1Helen Doron Centrul 4 Bucuresti ne este alaturi la “Ziua Portilor Deschise”,sambata 14 iunie 2014, in cadrul sediului nostru din Str Scoala Herastrau,nr 11,in calitate de colaborator la clubul de limba engleza.

”Participand la acest eveniment ne dorim sa fim fata in fata cu parintii interesati de o dezvoltare armonioasa a celui mic de la varste fragede. Suntem aici pentru a le da mai multe detalii despre tehnica Helen Doron, precum si sa le raspundem la intrebari, a le arata metoda noastra si a ne juca impreuna cu cei mici in limba engleza. Cei mici vor avea prilejul sa-l cunoasca pe Kangi cu care pe parcursul a 2 ore se vor distra de minune cantand, jucandu-se, invatand cuvinte in engleza, urmarind totodata aventurile prietenilor nostril virtudin cursul “FUN WITH FLUPE “ si “MORE FUN WITH FLUPE”

–“English karaoke, Kangi Club” – karaoke cu cantece pentru copii in limba engleza
– “English Demo Lesson” prezentare interactiva, impreuna cu copiii, a unei lectii in limba engleza, de catre profesori special pregatiti pentru predarea limbii engleze prin metode nonformale
– British Pantomime – invatarea de miscari de tip pantomima si apoi interpretarea unui cantecel  in limba engleza folosind miscarile invatate.
Pe parcursul celor 2 ore, intre aceste activitati, copiii vor putea urmari episoade din desenele animate pentru invatarea limbii engleze  “Fun with Flupe”, “More Fun with Flupe” si “Jump with Joey” si vor asculta muzica pentru copii in limba engleza. helen doron 2

Mascota Kangi, cangurul simpatic cu ajutorul caruia copiii invata cu placere limba engleza, va fi si ea prezenta.

pian KidolinoLaboratorul Muzical

Va invitam sa participati la joaca de-a muzica prin exercitii de recunoastere a simtului muzical, memoriei muzicale, auzului si vocii ,in cadrul unui climat de desfasurare prietenos, care sa-l ajute pe micutul dumneavoastra sa patrunda in lumea experimentelor muzicale si a ”chimiei artistice” care ii va dezvolta caracterul, memoria vizuala, memoria auditiva, atentia distributiva, latura artistica si sentimentala.

Ne vom juca pe muzica, vom recunoaste sunete, vom retine scurte cantecele, vom dansa si in primul rand ne vom distra facand muzica. Cei deja initiati in taina acestei arte ne vor incanta cu piesele invatate pe care ni le vor interpreta la pian si pe care le vor dedica in primul rand parintilor dar si tuturor celor care vor dori sa participe activ.

Va asteptam in laboratorul nostru de sunete!

Karate KidolinoMens sana in corpore sano

Pe 14 iunie sala de sport Kidolino isi deschide portile atat pentru cursantii nostri,care isi vor sustine primul lor examen de centura galbena,cat si pentru toti ceilalti prichindei doritori sa asiste la o sedinta reprezentativa de karate. Reamintim ca acest sport vizeaza ca obiectiv principal educarea si autoapararea,secundar urmarindu-se si un program special adaptat varstei ,de tonifiere a organismului ,dar si a psihicului prin ajustari de comportament,prin formarea unor calitati precum spirit de echipa,raspundere,datorie,incredere in sine,calitati necesare unui invingator.

 

Vârsta minima de participare a copiilor este de 3 ani.

Vã asteptãm!

Toti participanti la Ziua Portilor Deschise vor beneficia de reduceri substantiale pentru “Scoala de varã – Kidolino” si de asemenea pentru inscrierile in anul 2014-2015.